Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz İlkokulu

Vizyon: Hukuki, pedagojik ve adil bir alt yapı oluşturarak aldığı eğitimin karşılığını verebilen, davranışlarına yansıtabilen, toplumumuza ve çağdaş Türkiye´mize yararlı bir insan olmanın gururunu taşıyan bireyler yetiştirmek başarının her yıl artığı üst kurumda öğrencileri tercih edilen kaliteli örnek bir okul olmaktır.

Misyon: “Ülkemize Atatürk’ün ışığında ilerleyen ve onun değer ve fikirlerini benimsemiş çevresine duyarlı, öz güvenli, milli ve kültürel değerlerinin bilincinde olan, üretken, kendini rahatça ifade edebilen bireyler yetiştirmek.”

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232 3601021

WEB - https://kdereio.meb.k12.tr

Adres - Kavaklıdere Mahallesi Kavaklıdere Caddesi No 221 Bornova / İzmir

Yerleşim Yeri - Kavaklıdere Mahallesi

Adres - Kavaklıdere Mahallesi Kavaklıdere Caddesi No 221 Bornova / İzmir

Ulaşım Okulumuza Evka3 metro durağından kalkan 317 hat nolu ESHOT otobüsleri ile ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 18 km, ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.